Webwinkel Keurmerk

Shop op categorie

Populaire merken

Ook interessant

  • Kruidenpot

    Deze stijlvolle moderne kruidenpotjes zijn ook nog eens hartstikke praktisch. Ze bevatten namelijk een hydrosysteem, zodat voorkomen wordt dat de kruiden snel uitdrogen.

  • Stora

    Bewaar nu je beschuiten, knäckebröd, koekjes etc. in deze stijlvolle doorzichtige bewaardozen uit de Stora serie.

  • Omnia

    Bewaren kan heel mooi zijn! Helemaal met de Omnia bewaardozen. De stijlvolle kleuren passen goed in iedere keuken en de luchtdichte aflsuiting maken de dozen ook praktisch nog eens zeer aantrekkelijk!

Recent bekeken producten

Wonen & Huishouden

Duurzame producten op het gebied van wonen en huishouden? Bij Ecozaam wordt het nog moeilijk kiezen. Je vindt bij ons een zeer ruim aanbod producten om jou heerlijk te laten koken en tafelen. Servies, bestek, schaaltjes en kommetjes; bij Ecozaam hebben we het allemaal. Ook bieden wij handige bewaardozen, diverse duurzame schoonmaakmiddelen en artikelen zoals de Eco Egg om jouw kleding stralend schoon te krijgen.

Duurzaam koken en tafelen

Bij Ecozaam vind je schitterende producten op het gebied van koken en tafelen. Kijk maar eens tussen onze stijlvolle oplossingen, gemaakt van bamboe, maïs en wasbaar papier. Je kunt kiezen uit prachtig servies, diverse schaaltjes en kommen en fijn bestek. Voor zowel volwassen als kinderen hebben wij diverse artikelen op voorraad. Met deze fraaie en slimme producten ben je op relatief simpele wijze al heel milieuvriendelijk bezig. Je zorgt er namelijk voor dat je tijdens het eten en drinken minder afval produceert. Neem eens een kijkje in ons assortiment om te zien hoe simpel en voordelig jij duurzamer kunt consumeren.

Mepal bewaardozen

Waar je alle etenswaren of spullen nu weer moet bewaren? In de handige bewaardozen en voorraaddozen van Mepal natuurlijk! Met de stijlvolle dozen van Mepal is het supergemakkelijk om jouw spullen en etenswaren op te bergen. Of je nu op zoek bent naar een kleine of grote bewaardoos, een doos om pasta, rijst of koekjes te bewaren of een doos voor de vleeswaren; Mepal heeft het voor je. De bewaardozen van Mepal zijn ook ideaal wanneer je wilt meal preppen.  Bekijk ons grote aanbod kunststof opbergdozen van Mepal maar eens. Wij hebben ze in verschillende prachtige kleuren.

Eco Egg

De milieuvriendelijke wasballen van Eco Egg zijn hét duurzame alternatief voor wasmiddel, waspoeder en wasverzachter. De Eco Egg is een nieuwe en revolutionaire manier van kleding wassen. Je stop de wasbal in de wasmachine en je hebt simpelweg geen andere wasproducten meer nodig. Eco Egg is duurzaam, je kleding wordt supergoed schoon en jouw lievelingsshirt voelt heerlijk zacht op je huid. Eco Egg is bij Ecozaam ook verkrijgbaar als navulverpakking en als natuurlijk middel voor in de droger.