Webwinkel Keurmerk

Over Ecozaam

Ecozaam staat voor Ecologisch en Duurzaam. Wij geloven erin dat je met kleine aanpassingen toch een grote impact kunt maken op mens, dier en milieu. Daarom zijn wij continue op zoek naar betaalbare producten die met een kleine investering een wereld van verschil kunnen maken. Het resultaat is een webshop met een breed assortiment, die laat zien dat duurzame en ecologische producten zeer stijlvol en absoluut niet duur hoeven te zijn.

Ons aanbod

‘De wereld veranderen begint bij jezelf’. Onze producten kunnen je daarbij helpen. Je vindt bij Ecozaam een uitgebreid assortiment kwaliteitsartikelen die helpen bij een mooiere wereld. Bereikbare en stijlvolle producten die op een verantwoordelijke manier geproduceerd zijn en die extra lang meegaan. Zo helpt een groot deel van ons assortiment de plastic afvalproductie te verminderen. Je vindt bij Ecozaam een groot aanbod duurzame, ecologische en milieuvriendelijke producten op het gebied van wonen & huishouden, verzorging, onderweg, baby & kind en cadeaus.

Wat wij nog meer doen

Naast onze webshop organiseren wij ook duurzame party’s en verkopen we eigen merk producten.

Eco-party

Behalve onze webshop organiseren wij ook speciale duurzame party’s. Hierbij worden onze milieuvriendelijke producten tijdens een gezellig samenzijn gepresenteerd aan vrienden, familie of kennissen. Ecozaam kan de organisatie van een duurzame party volledig uit handen nemen, maar uiteraard is het ook mogelijk om zelf als gastheer of gastvrouw een party te organiseren. Zullen we eens kennis maken