Webwinkel Keurmerk

Verzending

Bij Ecozaam hebben wij een snelle en milieuvriendelijke bezorging hoog in het vaandel staan. Lees er hier meer over hoe wij onze producten verzenden.

Snelle verzending

Wij snappen heel goed dat je zo snel mogelijk van de door jou bestelde producten wilt genieten. Heb je voor 16.00 uur je bestelling geplaatst? Dan wordt het product nog dezelfde dag verzonden en heb je het in de meeste gevallen de volgende dag al in huis. Bij alle pakketten ontvang je van ons altijd een Track & Trace-code.

Duurzame verzending

Voor de levering van onze producten werken wij samen met PostNL en Fietskoeriers.nl. De bezorgers van PostNL rijden veelal in auto’s die rijden op duurzaam groen gas. De meeste van onze bestellingen zullen via hen verzonden worden. Onze andere bezorgpartij is Fietskoeriers.nl, die pakketten in meer dan 30 steden per fiets bezorgen. Pakketten die buiten deze steden of dorpen vallen, worden bezorgd met een duurzame autokoerier. De bezorging vindt bovendien altijd in de avond plaats. Zo vermindert de verkeersdrukte en wordt de CO2-uitstoot beperkt.

**LET OP:  wegens topdrukte bij PostNL kan het voorkomen dat uw pakket wat langer onderweg is**