Webwinkel Keurmerk

Retourneren

Uiteraard is het mogelijk om de door jou bestelde artikelen bij Ecozaam te retourneren. Dit doe je door dit binnen 14 dagen na de ontvangst- of ophaaldatum van je bestelling aan ons te laten weten (herroepingsrecht). Stuur hiervoor eenvoudig een e-mail naar info@ecozaam.nl. Wanneer we de bestelling in delen hebben verzonden, geldt de ontvangst- of ophaaldatum van het laatst ontvangen product. Helaas is het bij ons niet mogelijk om artikelen te ruilen.

Nadat je ons hebt laten weten dat je het product gaat retourneren heb je 14 dagen de tijd om het terug te sturen. Wij accepteren je retourzending alleen wanneer de producten onbeschadigd en in de originele verpakking zijn. De verzendkosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.

Aanmelden van de retourzending

Wil je jouw aankoop retour zenden? Stuur dan een e-mail naar info@ecozaam.nl onder vermelding van je ordernummer. Wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk je geld terugkrijgt.

De retourzending kan je verzenden naar:

Ecozaam
Balkbrug-Oost 151
5236 PW ‘s-Hertogenbosch

Zodra wij je retourzending succesvol en onbeschadigd hebben ontvangen, zullen wij een ontvangstbevestiging sturen per e-mail. Binnen drie werkdagen storten wij het aankoopbedrag aan u terug.