Shop op categorie

Populaire merken

ecozaam-feestdagen2023-banner-website-intern-1140x140px
ecozaam-feestdagen2023-sale-banner-980x120
ecozaam-feestdagen2023-banner-300x250

* Deze korting geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen

Ook interessant

Modula bewaarboxen

Hoe veeleisend u ook bent: Modula bewaardozen zijn erop berekend! Verkrijgbaar in verschillende soorten maten en afmetingen!

|||||     Nu in de aanbieding!     |||||

 

Dantoy BIO ijsjes set

Maak je eigen duurzame ijsje! Schep een bolletje ijs en plaats deze op het hoorntje.

Fruit- en veggiepot

Snack gezond en neem je fruit en groente eenvoudig mee in de fruit- en veggiepot. Voorzien van slim vergietje, zodat jouw lekkers ter plekke afgespoeld kan worden. Een stijlvol RVS vorkje wordt ook meegeleverd!

Duurzame producten bij Ecozaam

Ecozaam, uw online winkel voor mooie, duurzame en ecologische producten. In onze webshop vind je een groot assortiment duurzame, natuurlijke en milieuvriendelijke kwaliteitsproducten met oog voor mens, dier en milieu. Ons uitgebreid aanbod bekijk je in diverse categorieën: wonen & huishouden, verzorging, onderweg, baby & kind en cadeaus.

Wij leveren uitsluitend uit eigen voorraad!

Welke duurzame artikelen wij zoal aanbieden? Wat dacht je van handige bewaardozen, duurzame lunchboxen, kommen en borden van bioplastic, prachtige thermoflessen en bekers van bekende merken als Duurzaam Mepal, Monbento of bioplastic's van ZuperZozial. Kies uit het uitgebreide assortiment duurzame babyproducten of bekijk onze leuke giftsets om cadeau te doen.

Verder kun je bij Ecozaam verschillende ecologische huishoudproducten en wasmiddelen vinden zoals was ballen van Eco Egg of natuurlijke en micro-plastic vrije verzorgingsproducten van Green People of Urban Veda. Lekker zittend en duurzaam bamboe ondergoed van bijvoorbeeld Bamboo Basics, Gaubert of Benyson en bioplastic speelgoed van Dantoy ontbreken natuurlijk ook in ons assortiment.

Alle duurzame producten in onze online-shop verzenden wij uit eigen voorraad. Ook worden kartonnen verzenddozen hergebruikt waardoor het kan zijn dat u een grotere doos ontvangt dan normaal nodig. Ons opvulmateriaal, tape enz zijn gemaakt van milieuvriendelijke- en een aantal van Biologisch afbreekbare materialen. Met welke van onze duurzame producten ga jij je steentje bijdragen aan het milieu?

Een kleine verandering, een groot verschil

Kleine veranderingen kunnen een grote impact hebben op onze wereld. Daar kun jij aan bijdragen. Bij Ecozaam willen we laten zien dat duurzame producten kopen niet altijd duurder als gemiddeld hoeft te zijn. Wij bieden duurzame en ecologische producten aan die niet alleen beter zijn voor mens en milieu, maar die er ook nog eens erg goed uitzien. Denk bijvoorbeeld aan onze fraaie duurzame borden en bestek van bioplastic als vervanging voor algemeen plastic. Of onze natuurlijke verzorgingsproducten die niet getest zijn op dieren en onze babyspenen die vervaardigd zijn uit 100% natuurrubber. Een kleine investering, maar wel met impact.

Waarom Ecozaam?

Bij Ecozaam hebben we een groot aanbod duurzame en ecologische producten van bekende merken en absolute topkwaliteit. Daardoor vind je altijd een duurzaam, milieubewust of natuurlijk product dat bij je past. Onze artikelen worden milieubewust verpakt en bezorgd door gerenommeerde vervoersbedrijven.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn goed bereikbaar en staan graag voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden.